RAL 7042, den perfekte gulv epoxy farve

Epoxy Gulv RAL 7042 badeværelse

Gulv epoxy og RAL 7042 er stadig en ukendt størrelse for mange. På trods af det, er der en stigende tendens blandt private personer, at anskaffe sig epoxy gulve i hjemmet. Til dem der slet ikke er bekendt med gulv epoxy, så er det et et helt blankt og robust gulv. Det bliver mest brugt på fabrikker og værksteder grundet det er slidstærkt og robust, men også fordi det er super nemt at rengøre. Det kan ikke udelukkes det også er grunden til, nogle vælger at få det i hjemmet. Men der er en trend bølge på ind over danskerne, i takt med flere og flere får øjnene op for epoxy gulvene. Badeværelse, bryggers og køkken er de mest oplagte muligheder, og det er også lige præcis de tre rum der er mest brugte i privaten.

Med den epoxy gulv bølge der er på vej ind over de danske hjem, er specielt en farve mere populær end andre og det er RAL 7042. RAL 7042 er en farve i den grå skala, og den er yderst populær blandt danskerne. Den bliver beskrevet af mange, som den perfekte gulv epoxy farve, da den har en mørk tone uden, at være for mørk, samtidig med den er lys uden at være for lys. Det kan lyde dumt, men når man ser det, vil man forstå det.

 

Epoxy gulv er det nye

Der er ingen tvivl, tallene taler for sig selv, salget af epoxy gulve til privat personer er i vækst. Vi spår, at inden for 5 år er det blevet fast inventar i mange hjem i Danmark og RAL 7042 vil være en af de 3 mest brugte farver. Der er noget majestætisk over den udstråling, gulvets glatte overflade giver. Vi tror også det er en overset faktor, at det er populært af den simple årsag, det ser dyrt ud. Det får en lejlighed til, at få moderne New Yorker vibes, og det kan udstråle eksklusivitet i mange sammenhæng. Men den helt store faktor, der for alle de ovennævnte til at fremstå endnu bedre er prisen. Epoxy gulve er overraskende billigt i forhold til mange andre gulvtyper, og det er noget du kan lægge selv, vi anbefaler dog stadig at få professionelle til det.

 

Du skal se det for dig selv

Vi kan skrive i lange baner om og vise diverse billeder om, hvor godt vi synes epoxy gulve er, hvor flotte og eksklusive de ser ud. Men ærlig talt, man skal se det i virkeligheden for, at få det helt rigtige indtryk. Selvom det stormer frem med epoxy gulve, kan det stadig være svært at finde rundt omkring. Men flere og flere butikker der sælger gulve, begynder at have prøver og udstillinger hvor man kan se epoxy gulve. Så det er en klar anbefaling fra os til jer, se det med jeres egne øjne, lige så snart i får muligheden.